Despre noi


Firma Terramob Art Design SRL sat Izvoare,Comuna Dumbrava Rosie, RO 27036219, J27/654/2010 este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2010.

Principalul obiect de activitate este productia de mobilier din lemn masiv (folosim diferite esente cum ar fi: stejar, paltin, tei, brad), PAL, MDF pe segmentul de piata superior-lux, modele de serie si unicat cum ar fi mobilier de bucatarie, baie, living, dormitoare, SPA, HoReCa, spatii comerciale, mobilier de completare.

Firma executa orice tip de mobilier de la piese simple la cele mai complexe pentru a conferi locuintei clientului un aer de originalitate si pentru a satisface si cele mai indraznete cerinte.

Terramob Art Design colaboreaza cu arhitecti si designeri, avand o serie de avantaje, printre care enumeram personalizarea produselor, flexibilitatea in alegerea si folosirea materialelor, nivel ridicat calitativ, termen de executie scurt, preturi competitive.

In urma succesului lucrarilor realizate, cererea de piata de mobilier personalizat a devenit din ce in ce mai mare, ducand la o crestere a volumului de comenzi de la an la an.